غذای ایمن کسب و کار بهتر SFBB
الزامات فراگیر غذای ایمن ، کسب و کار بهترsafer food better business
غذای ایمن کسب و کار بهتر SFBB
SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال ۲۰۰۶ توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحی و در سال ۲۰۱۰ ترجمه و گردآوری شده است.
استاندارد SFBB ویژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، قنادی ها، مراکز تهیه غذا،تولیدکنندگان غذاهای آماده و توزیع کنندگان مواد غذایی می باشد.
این استاندارد شامل پنج اصل ساده و کلیدی می باشد. این اصول عبارتند از :
- جلوگیری از آلودگی متقاطعCross Contamination
- شستشو و ضدعفونی اثربخشCleaning
- نحوه سردکردن مناسب مواد غذاییChilling
- پختن و گرم کردن صحیحCooking
- مدیریتManagement
مزایای این استاندارد نسبت به استانداردهای مشابه :
- سهولت پیاده سازی و هزینه کمتر نسبت به استانداردهای مشابه
- اخذ گواهینامه بین المللی و استفاده در تبلیغات محیطی
- انطباق با قوانین ملی
- نشان دادن ایمن بودن مواد غذایی به مشتری
- داشتن کارکنان آموزش دیده
- حفظ اعتبار کسب و کار
- پیشرفت کسب و کار